Ny vecka börjar - hur var den förra?

Det är måndag kväll och jag har inte loggat min träning. Nåväl, det har gått väldigt bra, tycker jag.

I tisdags var det så pass ljummet att jag sprang ute. Enligt programmet skulle jag springa i ett sträck och nå 3 km efter 22-23 min. Jag kom dock 4 km på samma tid. Det var 5 min promenad i båda ändar. Plättlätt.

På torsdagen var det en ny variant med två snabba 11-min med 3 min vila mellan. Körde på SATS i Väsby och hade sällskap av Jeppe.

Söndag och ett ordentligt långt pass. Fyra pass om 10 min med 2 min vila mellan. Gång på 5 min som vanligt. Blev 7,9 km då jag springer 9,3 km/h (6:27 min/km). Löpning och gång bev tillsammans 56 min.

I Väsby med Jeppe, igen. Kul!

Söndag - 3x8 i högt tempo

Som rubriken säger fast jag pallade knappt mitt normala tempo på 9,2 km/h.

Vilan var bara en minut vilket gör en del i o f s. Givetvis är det inte bra att jag släpar med passen så att det blir två dagar i rad hela tiden.

Hämtade Ewa på Arlanda idag innan träningen. Hon har ju inte haft så väldigt sträng kyla där hion varit.

Vi har kollat bilder och jag hoppas jag fär höra mer de närmaste dagarna.

JFokus och gräsänkling

Wuuh, vilken vecka det varit.

Ewa kommer hem idag söndag från sin karibienkryssning hon haft med jobbet. Bara Towe och jag denna vecka alltså. Hon har försökt vara duktig med det praktiska hemma så det får jag vara glad för. Men det där med att ha retro en gång i veckan kanske inte vore så dumt.

Träningen har blivit lidande, jag har helt missat ett pass för första gången. JFokus var kanon men det blev sena kvällar både tisdag och onsdag. Puls på Crisp på torsdagen. Sedan jobbade jag sent på fredagen, mycket beroende på att jag varit borta. När jag kom till SATS var det nära stängningsdags för tydligen ska man inte träna på fredagkvällar. Skit.

Så jag missade tisdagens träning och fick köra torsdagens på lördag. Det kändes tufft med 3x12 min och jag orkade inte riktigt hålla 6:30 min/km hela sista 12 min, pulsen gick upp i 160.

Körde lite styrka också.

Ska försöka hinna handla, avsluta skurningen av hallen och handla innan jag hämtar Ewa på Arlanda 12:22. Hm...

Söndagspass 3x10 min

Var på löpbandet i Väsby trots fint väder. Har fastnat lite för den precisa kollen och tillgången till styrketräning.

Förutom 5 min gång och 3x10 min löpning med 2 min gång mellan så körde jag lite styrka. Bl a tåhävningar på trappa, sträcker ut vaderna skönt.

Tänkte lite på William på jobbet som också ska springa. Han har samma mål, ta sig runt, men tränar inte efter något program utan mer på känsla.

Några pass till

Jag har inte slutat träna, jag har bara inte bloggat om det.

Det är lördag kväll efter Melodifestival och Sherlock Holmes "Baskervilles Hund" i modern tappning. Ewa har messat att hon landat i Miami.

Skulle kunna kolla kalendern men försöker minnas istället. Söndag så tränade jag i Väsby på bandet. På måndag kväll kom Jesper förbi för att hämta sina saker och lockade dit mig igen. Sedan var veckan hektisk. Middag hos Matilda. Planen var ursprungligen att passa Hedda men hon har blivit kinkig med flaskan. Onsdagen tog Jesper och jag över hennes biljett till "Vin- och smakprovning", i Gamla Stan. Två vita och två röda samt ett antal smaker på en tallrik i form av ost, tomat, melon, citron och paprika. Efteråt gick vi på en irländsk pub och åt middag. En bra kväll.

Kom torsdag och RD på Crisp om testnomenklatur. Kul att stå med så många duktiga människor och diskutera.

Fredag, jag hade planerat ett pass men ångrade mig. Ville träffa Ewa lite innan hon stack till Karibienkryssningen.

Så det blev idag, efter att ha handtvättat Mercan. 8 min rask gång och 3x9 min löpning med 2 min gång emellan. Styrketräning till det. Kändes skönt att vara på gymmet utan att vara stressade av att någon vill därifrån eller att jag ska komma hem. Nu är jag orättvis, men någon slags känsla av det har jag.


RSS 2.0