Startskott för FaceBush

Idag går startskottet för Cancerfondens kampanj "Mustaschkampen" och jag är med i år också. Titeln på min kampanj är som sagt "FaceBush".

Det är inte helt snutet ur näsan att odla mustasch (ha ha). Att det växer på överläppen har jag inte problem med utan det är mest själva fåfängan. Normalt går jag omkring med stubb som jag håller lagom lång med trimmer. Nu ska jag vara slät på kinderna och mustasch på överläppen. Det passar jag inte i!

Till råga på det så är det släktträff snart och det har vi bara vart tionde år. Förra året var det en reunion för att fira att en tidigare arbetsgivare hållt på i 20 år. Tycks vara ett tema att jag ska visa mig i mustasch för folk som jag inte sett på flera år. He!

Nåväl, det är för den goda sakens skull.

I år har jag lagt till en ny grej. Den som laddar upp en bild i min gästbok "belönar" jag med en slant till insamlingen. Jag måste dock gilla bilden på något sätt. Ribbban är låg men ni vet hur det är på internet, man är öppen för det mesta med vetorätt mot det värsta lama.

Ok, så här gick det till i bilder:
Före rakningen.Verktyg för rakningen.Under rakningen.Efter rakningen
Före och efter.

Som ni ser så kör jag med "Wilkinson Sword". Vet inte om de går att köpa längre. Har haft liggandes ett tag sedan jag slutat gå omkring slät. Fantastiska hyvlar som böjer sig. Normala hyvlar är ju styva.

Kolla länkarna till höger för att hitta till min insamling!

RSS 2.0