Hemske Hamilton

Efter Japans GP har Hamilton samlat på sig duktigt med minuspoäng. Han visade på Monza att han inte drar sig för att köra fult och i Japan prejade han av Kimi så att dennes chans till seger i praktiken försvann och därmed är Kimi borta från kampen om titeln.

Hamilton fick en drive-thru och med påkörningen han fick av Massa blev han utan poäng. På slutet varvades han av Alonso vilket tydligen var en nesa för precis på slutet av sista varvet kastar han sig förbi och riskerar mycket bara för att slippa komma i mål som varvad.

Hamilton är mycket trevlig vid sidan om banan, medietränad och så. Men på banan har han inte varit någon gentleman.

Nu har han visserligen gnällt en del på Massa efter påkörningen, som vi kunde läsa i Aftonbladet, så han darrar även utanför.

Förra året darrade han så mycket att han tappade titeln till mr Iceman, Kimi. Tyvärr blir det som sagt inte han och Massa är ingen höjdare han heller med sin lite gnälliga stil. Asch.

En som dock höjt sig i mina ögon är Alonso sedan vi var i Barcelona. Publikens hejande gjorde att vi rycktes med. Sedan har visat att han höjer ett stall. Renault hade inte mycket i början av säsongen. Nu har Alonso vunnit de två senaste racen och dessutom var Piquet fyra. Mmm, vilken kille, det var som att McLaren-året gav honom en obehaglig läxa på något sätt och nu har han studsat tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0